Skip to main content

Verhuiswagen + 1 man: Eerste 3 uur € 290,- Vervolg-uren € 90,-

Verhuiswagen + 2 man: Eerste 3 uur € 410,- Vervolg-uren € 130,-

Verhuiswagen + 3 man: Eerste 3 uur € 530,- Vervolg-uren € 170,-

Verhuiswagen + 4 man: Eerste 3 uur € 650,- Vervolg-uren € 210,-

Is dit niet wat u zocht? Voor advies op maat neemt u contact met ons op.

Verhuiswagen + verhuislift + 1 man: Eerste 3 uur € 380,- Vervolg-uren € 110,-

Verhuiswagen + verhuislift + 2 man: Eerste 3 uur € 500,- Vervolg-uren € 150,-

Verhuiswagen + verhuislift + 3 man: Eerste 3 uur € 620,- Vervolg-uren € 190,-

Verhuiswagen + verhuislift + 4 man: Eerste 3 uur € 740,- Vervolg-uren € 230,-

Betreft een verhuislift tot maximaal 18 meter uitschuifhoogte

Tarieven voor verhuizing of transport

Om u vooraf inzicht te geven over de kosten, staan onze tarieven voor kleine verhuizingen online. Zo kunt u vooraf inschatten wat de kosten zijn. U kunt ons inhuren per half uur, met een minimum van 3 uur.

Urenklussen inplannen kan in overleg met onze planning en zolang er beschikbaarheid is. Wij zullen samen met u bepalen hoeveel man er nodig zijn en hoelang de klus ongeveer zal duren. Voor complete verhuizingen in onze regio zullen wij vrijwel altijd vrijblijvend een adviseur langs sturen.

Ook kunt u bij ons verhuismaterialen kopen of huren. Bekijk onze pagina inpaktips voor meer informatie over de prijzen van verhuisdozen, boekendozen en vloeipapier.

Voorwaarden tarieven

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en met een beperkte aansprakelijkheid voor kleine klussen. Bij grotere verhuizingen zijn wij verplicht een Garantiecertificaat af te geven, de kosten hiervan bedragen € 50,-. 

Voor werkzaamheden op zaterdag geldt een toeslag van 50%. Voor werkzaamheden op zon-en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Binnen onze eigen regio worden geen kilometers in rekening gebracht, daarbuiten rekenen wij € 0,60 p/km. De uren worden berekend van en naar standplaats Zaandam.

Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Verhuizen van één of twee items

Wanneer u slechts één of enkele items te verhuizen of verplaatsen heeft, kunnen wij hiervoor een vaste prijs geven. Een piano kunnen wij bijvoorbeeld al vanaf € 195,- vakkundig voor u verhuizen.

Voor het verplaatsen van meubels op locatie kunt u ook een vaste prijs aanvragen door contact op te nemen met onze planning.