Skip to main content

Bent u opzoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Hoorn kies dan Groeneveld Verhuizingen.

professioneel en vakkundig verhuizen in de omgeving Hoorn tegen scherpe tarieven.

Door de opgedane ervaring in de loop der jaren en de juiste middelen is Groeneveld uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf waar kwaliteit gewaarborgd is.

Zorgeloos verhuizen met gemotiveerde verhuizers, voor iedere verhuizing een passende oplossing

Als u besluit te gaan verhuizen komt er een hoop op u af, er moet vaak een hoop geregeld worden voordat de verhuizing kan beginnen. Groeneveld is een verhuisbedrijf dat de juiste service op de juiste plaats kan bieden. Afhankelijk van uw behoeft en/of budget kan er een passend pakket voor de verhuizing worden samengesteld. Voor de grotere verhuizingen wordt dan ook een verhuisadviseur aangesteld om de verhuizing in goede banen te leiden.

De kosten voor een verhuizing in Hoorn?

Doordat verhuizingen onderling erg verschillen en de kosten van vele factoren afhankelijk zijn is het moeilijk een vaste prijs te noemen. Om u toch vooraf een beeld te schetsen over de verhuiskosten staan de tarieven voor de kleinere verhuizingen online. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio is al mogelijk vanaf € 360,-. U heeft dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld zware meubels door Groeneveld te laten verhuizen. 

Bij Groeneveld staat uw keuze voorop. Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch 06 41258873 contact met ons opnemen. Na het invullen zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen om de verhuizing door te nemen.

Referenties uit Hoorn over Groeneveld Verhuizingen

Groeneveld Verhuizingen is door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van verhuizen. Door de vele uitgevoerde verhuizingen in en rond Hoorn en de juiste inzet is Groeneveld hard op weg het beste verhuisbedrijf in Hoorn en omgeving te worden.

De referenties over Groeneveld zijn zeer positief.

Over verhuisbedrijf "Groeneveld Verhuizingen"

Groeneveld Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Wij werken onder meer in de regio Verhuisbedrijf Hoorn.

Voor het verhuizen van kantoren en instellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast bieden wij meubelopslag en archiefbeheer aan in een van onze verwarmde en beveiligde opslagruimtes. Kortom, een allround verhuisbedrijf.

Kwaliteitsverhuizers

Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit, niet om kwantiteit!

We hebben de afgelopen jaren vele verhuizingen in binnen- en buitenland naar tevredenheid uitgevoerd, lees de referenties over ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar wens

Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. Vanaf € 410,- kunt u diverse grote meubels professioneel laten verhuizen! Bekijk onze tarieven voor meer informatie! Voor elk budget een oplossing!

Betrouwbare verhuizers

Uw eigendommen zijn uniek! Daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn!

Met de verhuisservice van Groeneveld Verhuizingen wordt de verhuizing uitgevoerd door vakkundige verhuizers met de juiste ervaring.