Spring naar hoofd-inhoud

NIEUWS: Onze nieuwe Verhuislift is geleverd! tot 24 meter uitschuifhoogte en volledig Elektrisch!

Archiefopslag nodig?

Groeneveld Verhuizingen dé specialist op gebied van archiefopslag.

Archief neemt ruimte in binnen uw bedrijf. Iets wat niet elk bedrijf voorhanden heeft. Wij bieden externe archiefopslag aan bij u in de buurt. Wij kunnen uw archief los of in verhuisdozen verhuizen naar een beveiligde en voor u toegankelijke Selfstorage bij u in de buurt. Tijdens deze verhuizing zullen wij het archief op (alfabetische) volgorde in de opslagruimte plaatsen. Desgewenst kunnen wij vooraf zorgen voor nette opbergstellingen voor het archief en deze op praktische wijze indelen.

Service bij archiefopslag 

Als extra service kunnen wij door het jaar heen uw archief voor u ophalen en afleveren. Als u uw documenten gedeeltelijk of volledig nodig heeft gaat dit eenvoudig en snel.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden.

Waarom archiefopslag

Onze diensten voor archiefopslag bieden een zeer veilige en voordelige oplossing voor alle typen documenten. In tegenstelling tot uw eigen kantoor- en opslagruimte hoeft u alleen te betalen voor de ruimte die u nodig heeft. Door uw archief bij ons onder te brengen beschikt u over extra kantoorruimte. Bovendien kunt u zo kosten besparen.