Spring naar hoofd-inhoud

NIEUWS: Onze nieuwe Verhuislift is geleverd! tot 24 meter uitschuifhoogte en volledig Elektrisch!

Self storage

Wanneer wij ons ontfermen over het opslaan in een Self storage zal dit vakkundig gebeuren. Bij het opslaan van meubels voor een langere periode is de kans groot dat deze achteraf met schade uit de Self storage komen. Het stuwen moet zeer voorzichtig gebeuren dus is het het verstandig dit door een vakman te laten doen. Het voordeel van de vakman en van persoonlijke toegang.

Self storage begint al een begrip te worden in Nederland

In de jaren '90 van de vorige eeuw is het fenomeen Self storage komen overwaaien uit de VS en er zijn zelfs al TV-programma's over. Het prettige van een Self storage is het feit dat u zelf volledig toegang heeft tot uw ruimte. Toch blijft verhuizen een vak en het vervoeren van grote partijen lastig, wij kunnen hier met onze ervaring en uitgebreid materieel goed van pas komen. 

Onze Self storage service

Graag introduceren wij u met een gerenommeerde Self storage in de buurt en voeren wij de verhuizing of het transport voor u uit.

Vul uw naam en telefoonnummer in op ons contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen of beantwoorden via de mail.