Spring naar hoofd-inhoud

NIEUWS: Onze nieuwe Verhuislift is geleverd! tot 24 meter uitschuifhoogte en volledig Elektrisch!

Erkende verhuizers

Met een erkend verhuisbedrijf kunt u met een gerust hart verhuizen. Een erkende verhuizer voldoet namelijk aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Daarnaast worden zij regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid. Verhuisbedrijf Groeneveld verhuizingen is zo’n erkende verhuizer.

Niwo

Voor vervoer op landen buiten de Europese Unie (EU) zijn ritmachtigingen of een CEMT-vergunning nodig. Met de CEMT-vergunning kan beroepsvervoer gedaan worden naar, van en door de 44 landen die bij de CEMT zijn aangesloten.

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en de logistieke dienstverlening. TLN behartigt de belangen van haar ruim 6.000 leden, variërend van kleine transportbedrijven tot grote logistieke dienstverleners. TLN levert een uitgebreid individueel dienstenpakket en verzorgt de collectieve belangenbehartiging, zowel nationaal als internationaal.