Spring naar hoofd-inhoud

Referenties van verhuisbedrijf Groeneveld Verhuizingen.

Op deze pagina kunt u eerdere beoordelingen lezen van klanten die een verhuizing hebben laten uitvoeren door Groeneveld verhuizingen.

Geweldig werk geleverd

Even nog een opmerking over de verhuizing zelf: TOP! Uw collega’s hebben geweldig werk geleverd en de problemen/uitdagingen die ze tegen kwamen werden allemaal adequaat verholpen. Ik hoop niet te vaak te verhuizen, maar mocht het er nog een keer van komen, bent u de eerste die ik bel. Dank.

Met vriendelijke groet,

Marc de Best (31-10-2019)

Een fantastische prestatie

Verhuizen van Zaandam naar Erica

De verhuizers hebben in 2 dagen een fantastische prestatie neergezet om ons te verhuizen van Zaandam naar Erica dag één hebben ze alles wat we wilde meenemen in de verhuiswagen geladen de laatste spullen gingen in de kisten naast cq onder de vrachtwagen en de laatste keukenstoel ging op het bed in de cabine,petje af voor jullie mensen zonder wanklank hebben ze alles geladen,vandaag kwamen ze alles uitladen helaas voor beide partijen niet in huis want de vloeren zijn nog niet gelegd maar ze hebben alles  netjes opgestapeld in de garage en in de schuur

Ze zeiden dat ze het liever in huis neerzetten maar dat kan nog niet,zonder mopperen hebben ze alles voortreffelijk afgehandeld ,moeten we ooit nog eens gaan verhuizen dan bellen we direct met Groeneveld verhuizingen,nogmaals petje af voor jullie personeel.

Vriendelijke groet Nico Jongejans  en Kees Nieland.  (8-10-2019)

Plezier en eer in het werk

We willen graag benadrukken dat we zeer tevreden zijn met het door jullie geleverde werk. Erg leuk om mensen te zien die plezier en eer hebben in het werk wat ze doen. Petje af en ga zo door!

Groet,

Stephen Wiggers (15-1-2018)

Professioneel, zorgvuldig, snel en vriendelijk

Verhuizing in Amsterdam

Voor de tweede maal in een paar jaar tijd Groeneveld ingehuurd voor onze verhuizing. Bram en zijn collega's zijn professioneel, zorgvuldig, snel en vriendelijk. Vooraf goede inschatting van hoeveelheid werk en tijdens de verhuizing zelf zeer professioneel werk afgeleverd. Ooit heeft een vriendin van mij Groeneveld aan mij getipt. Op mijn beurt raad ik iedereen die verhuisplannen heeft om Bram Groeneveld te bellen!

Ine (14-2-2018)

Een stressloze verhuizing

Verhuizing Amsterdam IJburg

Groeneveld verhuizingen, wat een topbedrijf! We wilden een stressloze verhuizing en die hebben we door Groeneveld gekregen en nog veel meer... Met Bram was de communicatie vooraf al prettig (alles kon, niks was een probleem) en toen de mannen kwamen werd dat nog eens extra benadrukt. Een hele bende vrolijke kerels die geen moeite teveel was, er werd enorm netjes met onze spullen omgesprongen en het was notabene nog gezellig ook. Er werd herhaaldelijk gevraagd of er nog dingen gedaan moesten worden, ze waren er nu toch. Verhuizen is een vak, en dat vak verstaan ze goed bij Groeneveld. Heel goed zelfs. Ik zou geen ander bedrijf meer willen en zal jullie zeker aanbevelen!

Groeten Sander en Jacqueline (7-11-2016)

Perfecte manier afgehandeld en prettig contact

Bij deze wil ik u bedanken voor de perfecte manier, waarop mijn verhuizing door uw bedrijf is afgehandeld. De drie medewerkers, die vandaag de verhuizing in de praktijk gedaan hebben, waren heel aardige en behulpzame mannen, die flink doorgewerkt hebben en die ook zeker prima rekening hielden met mijn wensen.

U persoonlijk ook dank voor het prettige contact zowel tijdens de inventarisatie als in de verschillende telefoongesprekken.

De rekening zal ik zo spoedig mogelijk voldoen.
Veel succes verder met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Albert Janssen (12-9-2016)

Vlekkeloze verhuizing

Namens Jean-Louis en mijzelf heel veel dank voor de vlekkeloze verhuizing. 

Jouw mannen hebben echt goed werk geleverd, en ook de manier waarop was super: punctueel, meedenkend en heel erg vriendelijk.

De nieuwe eigenaren van het appartement op de Eerste Jan Steenstraat vertelden ons vanochtend dat ze ook door jullie verhuisd gaan worden - ze hadden de naam bij ons thuis gezien, leuk toch. Wij hebben hen alvast kunnen melden dat ze een zeer goede dienstverlening mogen verwachten.

Vriendelijke groet,

Annemarie (10-6-2016)

Professioneel en met een prima spirit

Mijn vrouw en ik zijn meer dan tevreden over de manier waarop uw verhuisploeg afgelopen vrijdag de eerste fase van onze verhuizing heeft uitgevoerd. Professioneel en met een prima spirit. We hebben ervan genoten.

Met vriendelijke groet,

Iris/Henk de Graaff (29-5-2016)

Groeneveld Verhuizingen is sinds 2016 aangesloten bij de onafhankelijke website Klanten vertellen. Hier zijn ook veel klanten ervaringen te lezen.

Verhuizing Amsterdam naar Almere, oktober 2015

Beste Bram,
 
Ik had al geprobeerd je te bellen, maar kreeg je niet te pakken.
Jullie hebben afgelopen maandag onze verhuizing gedaan en ik wou nog even doorgeven dat jullie echt een TOP bedrijf zijn.
- fantastische service
- vakwerk qua verhuizing
- alle 3 de verhuizers die we hadden waren echt topgozers die zo vriendelijk en behulpzaam waren
 
Ik ben echt blij dat ik met jullie in zee ben gegaan en ik zal iedereen die ik hoor die gaat verhuizen jullie aanraden
 
Groet,
Iwan de Groot

Verhuizing binnen Purmerend, augustus 2015

Nogmaals bedank ik u voor de correcte gang van zaken en de persoonlijke,  gemotiveerde en vakkundige inzet van uw medewerkers. Een klein dingetje als: We zijn nu klaar,  kunnen we nog iets voor u verplaatsen? We zijn er nu toch! Dat is toch wel erg consument vriendelijk.

Dat mag u wat mij betreft gerust aan de crew van vandaag doorgeven.

Vriendelijke groet,
Peter Hoornweg

Verhuizing binnen Hoorn via opslag, mei 2015

Goede middag Bram  

Mark en ik wilde jullie bedanken voor de goede zorgen en de perfecte verhuizing. Het ging echt super en complimenten voor de jongens.  

Vriendelijk groet van Mark en Ted

Verhuizing Krommenie naar Assendelft, maart 2015

Wij zijn zeer tevreden geweest over de verhuizing, van Krommenie naar Saendelft. Assendelft. Leuke mannen, werken razend snel, en ons huis was binnen  no time leeg. En in Saendelft werd ook alles weer keurig neergezet. Echt vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb jullie aangeraden bij een Nordic Walk kennis in Heemskerk.

Met Vr. Gr.Guda Bosdijk; Assendelft.

Verhuizing Purmerend naar Limburg, februari 2015

Mijn huisraad is goed en heel over gebracht van Purmerend naar Eygelshoven in zuid-Limburg , bij opnemen van het huisraad is Bram Groeneveld zelf thuis geweest om de hoeveelheid van de spullen.
Ik zat er zelf over in of de wagen niet te klein was die voor kwam rijden. Maar door kennis van het personeel hoe de wagen beladen is geworden heb ik alleen maar lof voor zijn personeel alles werd goed op zijn plaats gezet en opgebouwd in de wagen zodat mijn vertrouwen aan plaats te kort volledig was overwonnen.
Aan deze mensen heb ik mijn huisraad toe vertrouwd en zal het weer zal voorkomen bel ik weer Groeneveld een echte aanrader voor verhuizen.
Proficiat .
Bernard.

Verhuizing binnen Amstelveen, september 2014

Wij zijn op 29 september 2014 door Groeneveld verhuisd en echt super! geen enkele schade, supersnel en allemaal vrolijke mensen. Een geoliede machine die ik iedereen wil aanraden. Nogmaals hartelijk dank.

Peter

Verhuizing Heiloo naar Broek op Langedijk, augustus 2014

Voor de 2e maal met Groeneveld Verhuizingen naar een ander adres gegaan. Dit maal van een laagbouwflat naar een eengezinswoning. Net zoals de eerste keer heeft deze firma zijn beloften en werk weer ten volle en meer waargemaakt. Prima verhuizers die de "spullen" met veel zorg behandelden en zonodig de-en monteerden . Geen werk was teveel. Mijn vrouw en ik zijn heel erg tevreden over deze firma . Wij hopen en wensen de firma van Bram dan ook veel voorspoed toe. Als het weer zo uit komt dan gaan we zeker proberen met deze firma te verhuizen. Alle goeds gewenst en alsnog heel hartelijk bedankt voor de perfecte hulp en verhuizing. Aanraden zal ik deze firma zeker.

Verhuizing Amsterdam, oktober 2014

Na een aantal verhuisbedrijven te hebben benaderd, hebben wij gekozen voor Groeneveld verhuizingen. Bram maakte een goede, vriendelijke en professionele indruk en zijn bedrijf heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt! Vriendelijke verhuizers, uitstekende service en een heel prettige sfeer. We hadden echt het gevoel dat we de hele verhuizing vol vertrouwen uit handen konden geven: alles was perfect geregeld en we hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Groeneveld verdient een dikke 10!

Verhuizing van Purmerend naar Volendam, oktober 2014

Bram Groeneveld van Groeneveld verhuizingen was al langs geweest en stuurde zijn geweldige mensen om mijn moeder te verhuizen, en het was VERHUIZEN met echte hoofdletters door echte VERHUIZERS, ze hebben ongelooflijk werk verricht, een vrachtwagen vol, en zoveel vrolijkheid, begrip voor mijn emotionele moeder, jongens ik ben jullie zeer dankbaar en dat voor een super prijs, een aanrader op de schaal van 1-10 = 10 natuurlijk ik zal ze iedereen aanraden, want TOPPERS , dat zijn jullie allemaal bij Groeneveld Verhuizingen.

Groeten van Mw. Kampmeijer

Verhuizing binnen Haarlem, oktober 2014

Voor de eerste keer met Groeneveld Verhuizers verhuizing geregeld. Prima offerte gemaakt door Bram en snel de offerte ontvangen per email. De verhuisdozen snel ontvangen zodat je kan beginnen met pakken. Eerste herfst dag veel regen en harde wind. Verhuizers op tijd bij ons in Heemstede alles zelf ingepakt, verhuizers alles ingepakt met plastic voor de regen, dekens neergelegd voor de inloop, met de verhuislift alles naar beneden.in de stromende regen en harde wind. In Haarlem alles weer met de verhuislift naar boven, dekens neergelegd voor de inloop alles netjes op zijn plaats gezet in het nieuwe huis ,niets beschadigd. Vriendelijk personeel, goede service, prima sfeer ondanks het weer. TOPPERS een 10 met een griffel een echte aanrader GROENEVELD VERHUIZERS. Lege verhuisdozen weer snel en zonder problemen opgehaald.

Zeer positief.

Joke en Herman

Uit Haarlem

Verhuizing Amsterdam IJburg, november 2014

Ik kan bovenstaande alleen maar onderschrijven. Bram en de jongens hebben ons 3 Keer op rij verhuisd. Het fijnste verhuisteam wat je wensen kan op momenten dat de stress hoog is en de redding iedere keer weer nabij. Thanks, keep up the good work. Groet Egbert.

Verhuizing Bloemendaal, november 2014

Groeneveld aangevraagd en een nette en scherpe offerte gekregen. Echter konden ze niet op de door mij gewenste dag. Binnen enkele uren hadden ze een collegabedrijf geregeld en kon ik toch de gewenste dag verhuisd worden. Top service. Dank

Verhuizing van Amsterdam naar Arnhem, mei 2014

Hoi Bram,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking van vandaag. Ik zal aan kennissen en vrienden die gaan verhuizen jouw diensten aanbevelen.

Groeten vanuit Arnhem,

Mijke

Verhuizing van Hoofddorp naar Almere, februari 2014

hi Bram!

Ik wil je verhuisteam, die ik vandaag over de vloer had, een groot compliment geven. Ik heb het als zeer aangenaam ervaren. Wat een lieve jongens! Heel zorgvuldig en geroutineerd. Geweldig!

Tot de volgende keer.

Mw. Mul

Seniorenverhuizing binnen Amsterdam, december 2013

Geachte heer Groeneveld,

Graag wilden wij onze dank uitbrengen voor het goede verloop van de verhuizing van ons moeder. De jongens hebben alles heel geduldig en goed overgebracht. We hebben ook al reclame gemaakt voor jullie.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Goes

Verhuizing en opslag Amsterdam, november 2013

Beste mijnheer Groeneveld, en medewerkers,

Graag willen wij, mijn vrouw en ik, jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen die jullie aan de tijdelijke verhuizing van een deel van onze meubels besteed hebben. Wij zijn uiterst tevreden over de zorgvuldigheid waarmee het werk is geklaard, en vooral jullie hoffelijk vriendelijk optreden heeft, naast de zorgvuldigheid waarmee jullie werkten, veel indruk gemaakt. Onze complimenten daarvoor.

Met vriendelijke groeten,

Harry Tuinhout

Verhuizing van Bussum naar Amsterdam, oktober 2013

Nogmaals bedankt voor de superverhuizing naar de Gerard Doustraat! Jullie zijn echt een geweldig team! We hopen dat jullie geen rugpijn over hebben gehouden aan de wasmachine?! Vriendelijke groeten, Peter, Susanne, Eva en Josine

Verhuizing binnen Haarlem, September 2013

We waren van plan om de verhuizing zelf te doen, maar hebben toch verhuisfirma’s benaderd, omdat het een heel forse klus zou worden. Na snelle reactie van Bram, een plezierig gesprek met duidelijke antwoorden op onze vragen en een aantrekkelijke prijsopgave hebben we voor zijn bedrijf gekozen. Het voelde meteen goed en betrouwbaar, geen seconde spijt gehad, alle toezeggingen zijn waargemaakt. Dit ervaren team heeft van deze dag, waar we zo tegenop zagen, een feestelijke dag gemaakt en de ongerustheid die we erover hadden weggenomen. Perfecte samenwerking, ontspannen sfeer, meedenkend, oplossend, persoonlijke aandacht, zeer serieus in hun werk met op z’n tijd de nodige humor en constant de grootste zorg voor onze volumineuze inboedel. Zonder enige bedenking zouden we ze alles weer toevertrouwen, ook als we er zelf niet bij zouden zijn.

Groeneveld Verhuizingen, een absolute aanrader. Mannen, nogmaals heel hartelijk bedankt! Groeten van Luc & Yvonne

Verhuizing in Overveen

Niets dan lof voor Bram en zijn team. Met deze mannen heb je geen stress tijdens je verhuizing. Rustige en kundige verhuizers. Soms hadden ze maar een paar mm over om te manoeuvreren maar het kwam boven! Kan ze echt van harte aanbevelen en bij een volgende verhuizing huur ik Bram en zijn team zeker weer in. Met vriendelijke groet, Marion

Verhuizing in Haarlem

Op 5 April 2013 zijn wij verhuisd van Amsterdam naar Haarlem. Na zeven offertes opgevraagd te hebben bleek Groeneveld de scherpste prijs te kunnen bieden. Tevens was alle communicatie duidelijk en vriendelijk. Dit gaf de doorslag om met Groeneveld in zee te gaan. De service gedurende het hele traject was uitstekend, de verhuizers ontzettend aardige en hardwerkende vakjongens. De verhuizing was snel en zorgeloos. Bedankt!

Verhuizing van Haarlem naar Amsterdam

Bij het zoeken naar een verhuisbedrijf zocht ik op internet. Ik heb voor Groeneveld gekozen, omdat zij op hun site duidelijke informatie geven over hun aanbod en de kosten daarvan. Bij het opmaken van een prijsopgave werd bevestigd dat Groeneveld concurrerend is. Wat ik minder vond is dat aan mij vragen werden gesteld over het waarom van mijn verhuizing. Groeneveld is alle afspraken keurig nagekomen. De verhuizing verliep rustig, snel en degelijk. Echt vakmensen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan het iedereen aanraden.

verhuizing in Amsterdam

Bram heeft voor ons een verhuizing gedaan in de zomer van 2012, hij was erg behulpzaam, altijd goed bereikbaar en wist overal een oplossing voor.Niet bepaald iemand die moeilijk doet!Een half jaar later moesten we ook nog wat naar Engeland verhuizen, heb er geen minuut over gedacht iemand anders te vragen. Was weer prima geregeld.Aanbevolen!

Verhuizing naar aanleunwoning in Van Zaandam naar koog aan de zaan

Hoi Bram,Super die mannen van je, ze weten waar ze mee bezig zijn. Gaan keurig met je spullen om, werken hard en zijn erg vriendelijk niets is ze te veel. Ik geef ze graag voor het harde werk een kop koffie!En ik zal groeneveld verhuizingen zeker aan andere aanbevelen.Top werk gedaan!!!Gr sandra

Verhuizing binnen de gemeente in Haarlem

Afgelopen september zijn wij verhuisd binnen Haarlem. Het contact met Bram en zijn team was vooraf en tijdens de verhuizing heel prettig. Zoals hierboven eerder geschreven: ze denken mee, werken hard en tonen zich betrokken bij jouw verhuizing. Een hele goede ervaring met een prima prijs/ kwaliteit verhouding!

Verhuizing inclusief inpakken in Haarlem

Perfecte verhuizing!Aardige, rustige mannen die zeer netjes werken, bereid zijn om naar de wensen van de klant te luisteren, en waar geen vraag te veel voor is.Spullen uitstekend ingepakt en afgeleverd in en met goed, stevig materiaal.Bram Groeneveld & Co weten wat kwaliteit en service in deze tijd betekend en leveren deze met vlag en wimpel af.Top verhuisbedrijf: zoek niet verder, bel Groeneveld! Daphne & René Warmerdam te Haarlem 

Verhuizing in Oldenzaal

Super!We zijn net verhuisd van Haarlem naar Oldenzaal. Dit is gedaan in twee dagen, en dit waren twee zeer plezierige dagen. Ook onze meubels zijn gedemonteerd en gemonteerd, dit is uiterst netjes gedaan, zeker mijn complimenten. In het nieuwe huis leken een aantal meubels niet te passen, maar daar werd telkens een oplossing voor bedacht. Zowel Bram als zijn twee jongens denken met je mee, zijn keiharde werkers en een supergezellig stel.Ik kan ze iedereen aanbevelen!

Verhuizing in Koog aan de Zaan

In korte tijd twee keer gebruik gemaakt van de service van Groeneveld Verhuizingen. En niet voor niets; alles keurig geregeld zoals afgesproken. Op tijd, netjes, georganiseerd, snel, voorzichtig en erg aardig.Bij verhuizing niet verder zoeken maar Groeneveld bellen!Karin

verhuizing van naar Purmerend in Amsterdam

Verhuizing van Amsterdam naar Purmerend.Zeeer positieve ervaring!!Professioneel ontvangen door Bram,maar wil ook vooral de 2 jongens die de verhuizing hebben gedaan een flinke pluim geven!!!Zij hebben mijn moeders spulletjes waar ze zelf erg zuinig op is, heel keurig overgebracht.Zij gingen heel nauwkeurig en voorzichtigte werk, en niets was ze teveel!Goed gedaan jongens!!

verhuizing in wijk aan zee

Beste Bram en collega's,Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en de prijs/kwaliteitverhoudung.GroetMerel en Bart van Wijckverhuisd van soest naar wijk aan zee. 

inboedel verhuizing in zaandam

Tuurlijk en graag zelfs,wil ik een goede beoordeling geven voor GROENEVELD verhuizers,jeetje wat kunnen deze mannen werken!!! geen woorden voor,beleefd ,gezellig,maar bovenal  erg KUNDIG,ik ben 2x verhuisd,omdat ik mijn meubels heb laten opslaan,want ook dit kan bij GROENEVELD,had nog 2 verhuis bedrijven laten komen,Maar Bram vond deze klus een tussendoortje en scheelde dus 500 eurie met de opslag van meubels er bij,hallo,wie wil dit nu niet! en dit tussendoortje is zo enorm netjes,gezellig en KUNDIG gedaan dat ik geen pijn in mn buik hoefte te hebben,toen de volgende verhuisdag was aan gekomen,een altijd goed gemutste Bram en zijn colega kwamen om 9 uur s"morgens aan bij mn nieuwe stulpje en om 11.30 reden ze alweer weg,precies alles neer gezet,hoe ik het graag wilde,met veel humor en gezelligheid,dus geen zakelijk gedoe,maar betrok ons overal bij ,dus ook zeg ik,Bram en Team,jullie zijn kanjers en vooral goed werk afgeleverd,dus mensen zoek niet verder,want ik zeg bij dit verhuis bedrijf  DOEN!!!Bedankt mannen,ik beveel jullie heel graag aan! groetjes van miranda van de kepplerstraat 

Verhuizing in Amsterdam

Zoek niet verder, kies voor Groeneveld..! Bram heeft onze verhuizing verzorgd van Amsterdam (met vleugel!) naar Kopenhagen. Zeer prettig contact mee gehad en bij de eerste kennismaking wist ik gelijk dat het goed zat. Bram is een integer, betrouwbaar en prettig persoon. Linksom of rechtsom, hij weet de klus te klaren. Voor een zeer scherpe prijs die ruim onder de concurrentie zat. Ik heb vaker een verhuizer ingeschakeld, maar ik zal nooit meer te hoeven zoeken naar een ander.Bram, het was een geweldig avontuur, dank voor je/jullie hulp!!!

Verhuizing in Amsterdam

Last minute een verhuizing geregeld inclusief (tijdelijke) opslag.Wat een verschil deze verhuizer maakt?No nonsense - persoonlijk contact - prettige samenwerking tijdens de verhuizing en erg flexibel qua instelling.Twijfel - mail me gerust

house move in 1095AE

Bram and his team are easy and fast. English not a problem. If your move is a bit more complicated they'll sort out every problem you ask for. Nothing broken, nothing damaged, all worked out like discussed...very professional guys I would contact without any doubt again.highly recommended!

Piano verhuizen in Haarlem

Ik had eerst een andere verhuizer geregeld maar die zegde op het laatste moment af. Ik heb toen nog eens gezocht op marktplaats en vond toen Groeneveld Verhuizingen.Ik had Bram Groeneveld aan de lijn en hij kon toevallig de volgende dag de klus klaren.Op de afgesproken tijd keurig aanwezig en goed gehumeurd heeft hij de klus vrijwel in zijn eentje geklaard!! Ik heb hier en daar een handje toegestoken maar dat mag geen naam hebben.. Ik kan Bram Groeneveld ten zeerste aanbevelen, nette jonge kerel die van wanten weet en kennis van zaken heeft. Bovendien is hij heel schappelijk met zijn prijzen!Bram, nog bedankt man, Super!!Arno

meubelvervoer in Amsterdam

Bram en zijn vrienden zijn net weg ,wat zijn die mannen sterk en kundig het hele raam moest eruit om de meubels erin te krijgen ,niks was hun teveel.Ze zetten de meubels keurig daar waar ik het graag wilde hebben plaatste de laden en glazen platen er ook nog in......morgen komen ze de spiegel ophangen.Ik kan BramGroeneveld verhuizers aan IEDEREEN aanraden het zijn fijne mensen die voorzichtig omspringen met je spullen.Als ik jullie een cijfer moest geven tussen 1 en 10 werd het een 12!!!!BEDANKT JONGENSLieve groetNannet van der Beek

verhuzing in amsterdam

Ook wij van ALLSAFE MINI OPSLAG AMSTERDAM ZUID EN AMSTERDAM CENTRUM werken veel samen met Bram Groeneveld Verhuizingen, wij kennen hem als een persoon die kwalitatief werk afleverd en hij weet precies hoe e.e.a. bij ons werkt.Kortom zoekt u een goede, betrouwbare verhuizer neem dan vooral contact op met hem !

Verhuizing eengezinswoning in Assendelft

Ondanks de sneeuw en kou heeft Bram en zijn team ons super geholpen met verhuizen. Ze waren binnen 4,5 uur klaar met verhuizen!! Echt helemaal super, vroeg begonnen en de hele middag de tijd gehad om uit te ruimen!

verhuizen piano in Amsterdam

Het verhuizen van een piano van Zwolle naar Amsterdam, was snel en en goed geregeld.De prijs lag een paar tientjes onder die van de concurrent/collega.Dank.

Verhuizing in Bloemendaal

Ook wij hebben gelukkig gebruik mogen maken van de diensten van deze TOPverhuizers!! Bram en zijn collega's onderscheiden zich duidelijk van eerder door ons ingezette verhuizers omdat ze met je mee denken, voorzichtig zijn, heel professioneel zijn en hun vak duidelijk met plezier beoefenen. Ondanks dat verhuizen niet mijn hobby is maken zij het toch heel prettig! Een dikke aanrader!Emilie

verhuizing in Huizen

Wij zijn pas geleden door Bram en zijn maat verhuisd en het echt top..Zo professioneel en meedenkend en met veel humor goed geholpen..Bram de volgende keer weer vast en zeker en ik heb je naam ook al aan andere gegeven..Nogmaals erg bedankt..

Verhuizing in Amsterdam

Bram en zijn team hebben ons verhuisd van Amsterdam naar Apeldoorn. Keurig op tijd werden de dozen gebracht en zelfs nagebracht. De verhuizing verliep professioneel volgens een strak schema waarbij genoeg aandacht was voor flexibileit, humor en een persoonlijke noot.

Zakelijke verhuizing in Beverwijk

We zijn door Bram zakelijk verhuisd en zeer tevreden. We hadden wat moeilijkheden om een patch-kast op de 1e verdieping te krijgen, maar Bram heeft hier toch uiteindelijk een oplossing voor gevonden.Top !! zeker een aanrader

Vervoer en plaatsen van kasten in Haarlem

Bram heeft het keurig voor elkaar. Was netjes op tijd en heeft zeker zijn afspraken netjes afgehandeld. Geen klachten en een goede prijs.Zeker aan te bevelen!

Verhuizing vleugel in Amsterdam-Amersfoort

Onder tijdsdruk moest mijn vleugel verhuisd worden; eerst zou deze naar de opslag gaan, maar al snel trad plan B in werking. Bram heeft hierbij zonder blikken of blozen zijn programma aangepast en alles is uitstekend verlopen. Vriendelijke mannen die weten wat ze doen. Een absolute aanrader wat mij betreft!KIM

Verhuizen Piano in Monster

Bram heeft pas geleden mijn piano verhuisd. E.e.a. is naar wens verlopen. Ik ben erg tevreden. Hierbij raad ik Bram van harte aan...

Boedelverhuizing in Amsterdam

Bram heeft vandaag met zijn team van vaklieden mijn boedelverhuizing van Den Haag naar Amsterdam uitstekend verricht. Tegen een zeer scherp tarief. Alle spullen werden met dekens ingepakt en met krimpfolie gesealed. Tevens waren de heren erg prettig in de omgang. Ik zal zeker hen aan iedereen aanbevelen!

Verhuizing in heiloo

Wij zijn door Bram Groeneveld met "ECHTE" vaklieden-verhuizers naar ons nieuwe adres overgezet.Het weer was slecht maar dat deerde deze mensen absoluut niet en onze spullen werden zodanig verpakt met folie en dekens dat zelfs de regen geen kans kreeg om er op te komen. Geweldig!!! Ook onze nieuwe vloer werd vertroeteld met een loopmat zodat er achteraf niks aan vuil of kras te vinden was. Nogmaals in 1 woord geweldig en wij willen dit bedrijf dan ook van harte aan een ieder aanbevelen.

Kleine bedrijfsverhuizing in Purmerend

Wij als Qserve Consultancy zijn erg tevreden over de aanpak en service van Groeneveld verhuizingen. Bram Groeneveld heeft zich goed voorbereid op onze verhuizing en was een betrouwbare en goed communicerende partner en bovenal een gezellige vent. Hij heeft zijn werk in volle tevredenheid voor ons verricht.Wij zullen Bram Groeneveld zeker weer inschakelen bij een volgende verhuizing.

Verhuizing

Bram Groeneveld zal ik zeker bij een volgende verhuizing zeker weer vragen, wat een service en communicatie. Zorgzaamheid met spullen, met oog voor details en met pasklare oplossingen wordt in alle rust met toch een ongekende snelheid de klus geklaard. En niet te vergeten zijn humeur, een dikke 10.

Verhuizing

Bram Groeneveld was zeer beschikbaar, reactief, professioneel, goed georganiseerd én goed geluimd. Ook voor mijn volgende verhuizing doe ik op hem een beroep.Maxime

Opslag, verhuizing Beverwijk

Wij als ALLSAFE Mini Opslag Beverwijk, werken geregeld samen met Bram dit tot zeer volle tevredenheid van ons en van onze klanten. Bram is behulpzaam, service gericht en zoekt altijd de beste oplossing voor de klant. Kortom een echte aanrader! Wij gaan nog volop zaken met hem doen.Gerben LaksALLSAFE Mini Opslag Beverwijk

Verhuizing

Wij hebben een hele grote kastenwand laten demonteren en verhuizen. Wij zijn echt super tevreden! Alles is heel netjes verlopen. Stipt op tijd, de communicatie ging goed en ze gaan echt heel voorzichtig met je spullen om.Echt een toppertje!Mariëtte.