Spring naar hoofd-inhoud

NIEUWS: Onze nieuwe Verhuislift is geleverd! tot 24 meter uitschuifhoogte en volledig Elektrisch!

Hoe gaat een verhuizing in zijn werk?

Nadat er een gesprek heeft plaatsgevonden met een van onze verhuisadviseurs en de verhuisplannen duidelijk zijn gaat het echte werk beginnen. Bij een complete verhuizing worden de verhuismaterialen vooraf geleverd. U krijgt dan van ons standaard verhuisdozen en boekendozen met de daarbij behorende etiketten en inpakpapier.

Lees onze inpaktips als u besluit zelf in te pakken.

Op de verhuisdag bij aankomst van de verhuiswagen op uw huidige adres zullen wij samen met u het huis inspecteren zodat de resterende niet ingepakte inboedel vakkundig ingepakt wordt. Wij zullen uw hangende garderobe in garderobedozen doen en spiegels en schilderijen vakkundig verpakken in daarvoor bestemde koffers. Daarnaast zullen wij ons uiteraard ook ontfermen over andere breekbare items zoals kunst, klokken, lampen en tv's. Uw meubels worden zover nodig ingesealed en in de verhuiswagen ook nog beschermd door verhuisdekens. 

Bij aankomst van de verhuiswagen op het nieuwe adres zullen wij nogmaals met u een ronde door het huis lopen om te horen waar u alle meubels en dozen wilt hebben. Zo kunnen wij alles op de gewenste locatie plaatsen zodat u zorgeloos uw nieuwe huis kunt bewonen.

Door deze werkwijze en onze betrokkenheid zorgen wij voor een prettige sfeer en een ontspannen verhuisdag!