Spring naar hoofd-inhoud

Een verhuisbedrijf in Purmerend

Groeneveld verhuizingen, voor een verhuisdag die soepel verloopt

Groeneveld Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in de regio Purmerend. Het verzorgen van complete verhuizingen en het opslaan van inboedels is de voornaamste specialiteit.

Groeneveld is in 2008 begonnen als eenmansbedrijf en nu uitgegroeid tot een volwaardig verhuisbedrijf met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en meerdere personeelsleden. Door het leveren van kwaliteit en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is de klantenkring groeiende.

Door vast te houden aan deze principes is Groeneveld als verhuisbedrijf een begrip aan het worden in Purmerend en omgeving.

Een verhuisbedrijf in Purmerend met verhuisservice

Verhuisbedrijf Groeneveld heeft voor iedere verhuizing een service op maat.

Als u besluit om te gaan verhuizen komt er een hoop op u af. Er moet veel geregeld worden.

Groeneveld is een professioneel verhuisbedrijf dat de juiste service op de juiste plaats kan bieden. Of het nu om een kleine of grote verhuizing gaat binnen of buiten de regio Purmerend, Groeneveld kan u altijd de juiste verhuisservice bieden.

Wat kost een verhuizing in Purmerend

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van uw wensen. In de regio Purmerend is een verhuizing al mogelijk vanaf € 410,-. Voor dit bedrag kunt u bijvoorbeeld grote of zware stukken van uw inboedel door Groeneveld laten verhuizen. Om u inzage te geven in de kosten van een kleine verhuizing staan de Verhuisservice internationaal verhuizen online.

Als professioneel verhuisbedrijf is Groeneveld in staat elk type verhuizing te verzorgen. Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch (0299 200855) contact opnemen. Als u het offerte-formulier heeft ingevuld zal de verhuisadviseur contact opnemen om de verhuizing te bespreken.

Referenties uit Purmerend over verhuisbedrijf Groeneveld

Groeneveld verhuizingen heeft in de loop der jaren talloze verhuizingen in de regio Purmerend uitgevoerd. Door het bieden van kwaliteit en het leveren van wat er afgesproken is, zijn de referenties positief.

Bij Groeneveld Verhuizingen staat uw keus voorop.