Skip to main content

Zoekt u een verhuisbedrijf in Amsterdam

Groeneveld Verhuizingen, voor een zorgeloze verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam? Een verhuisbedrijf dat uw verhuiszorgen uit handen neemt?

Groeneveld Verhuizingen is een gerenommeerd verhuisbedrijf dat actief is in de regio Amsterdam. Wij begrijpen dat verhuizen een behoorlijke onderneming is waarbij u best wat hulp kunt gebruiken. Door de jarenlange ervaring en de juiste middelen kunnen wij u garanderen dat uw verhuizing soepel en snel zal verlopen.

Verhuisservice verhuisbedrijf Amsterdam

Zorgeloos verhuizen in Amsterdam en omgeving? Onze verhuizers zijn gediplomeerd, gemotiveerd en hebben veel verhuiservaring

Uw eigendommen zijn uniek en zeer persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat deze in vertrouwde handen zijn! Met de verhuisservice van Groeneveld wordt de verhuizing uitgevoerd door professionals met de juiste ervaring.

Omdat geen verhuizing hetzelfde is zijn we zeer flexibel in de diensten die wij aanbieden. U kunt diensten per uur afnemen (bijvoorbeeld verhuis wagen met chauffeur) of gebruikmaken van de volledige verhuisservice.

Wat kost een verhuizing in Amsterdam?

Om u vooraf een indruk te kunnen geven over de kosten hebben we onze tarieven voor de kleinere verhuizingen online gepubliceerd. Verhuizen in de regio Amsterdam is al mogelijk vanaf € 360,-. Voor dit bedrag bieden wij de gelegenheid grote meubels professioneel te laten verhuizen! Voor elk budget een oplossing. Groeneveld is in staat kleine en grotere verhuizingen in goede banen te leiden.

Bij Groeneveld staat uw keuze voorop. Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch 020 2050506 contact met ons opnemen. Na het invullen zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen om de verhuizing door te nemen.

Referenties uit Amsterdam over verhuisbedrijf Groeneveld

Groeneveld verhuizingen heeft in de loop der jaren vele verhuizingen in en rond Amsterdam naar wens uitgevoerd. Op de referentie pagina kunt u de ervaringen lezen over de verhuizingen die in Amsterdam en omgeving zijn uitgevoerd.

Onze verhuizers zijn gediplomeerd, gemotiveerd en hebben veel verhuiservaring. Zij zorgen ervoor dat uw verhuisdag soepel verloopt.

Over verhuisbedrijf "Groeneveld Verhuizingen"

Groeneveld Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Wij werken onder meer in de regio Verhuisbedrijf Amsterdam.

Voor het verhuizen van kantoren en instellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast bieden wij meubelopslag en archiefbeheer aan in een van onze verwarmde en beveiligde opslagruimtes. Kortom, een allround verhuisbedrijf.

Kwaliteitsverhuizers

Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit, niet om kwantiteit!

We hebben de afgelopen jaren vele verhuizingen in binnen- en buitenland naar tevredenheid uitgevoerd, lees de referenties over ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar wens

Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. Vanaf € 410,- kunt u diverse grote meubels professioneel laten verhuizen! Bekijk onze tarieven voor meer informatie! Voor elk budget een oplossing!

Betrouwbare verhuizers

Uw eigendommen zijn uniek! Daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn!

Met de verhuisservice van Groeneveld Verhuizingen wordt de verhuizing uitgevoerd door vakkundige verhuizers met de juiste ervaring.