Skip to main content

Een betrouwbaar verhuisbedrijf in Haarlem

Groeneveld is gespecialiseerd in complete verhuizingen en beveiligde opslag

U zoekt een betrouwbaar verhuisbedrijf in Haarlem? Dat is Groeneveld Verhuizingen.

Groeneveld is werkzaam is in de regio Haarlem en gespecialiseerd in complete verhuizingen en het verzorgen van beveiligde opslag voor inboedels.

Groeneveld ziet in dat een verhuizing een beste klus kan zijn waarbij u hulp goed kunt gebruiken. Voor de grotere verhuizingen wordt dan ook een verhuisadviseur aangesteld om de verhuizing in goede banen te leiden.

Door de opgedane ervaring in de loop der jaren en de juiste middelen is Groeneveld uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf en een begrip in de regio Haarlem. Een verhuisbedrijf waar kwaliteit gewaarborgd is.

Verhuisbedrijf in Haarlem met verhuisservice

Een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Onze gemotiveerde verhuizers zijn gediplomeerd en hebben veel verhuiservaring.

Bij een verhuizing komt er een hoop op u af. Er moet veel geregeld worden voordat het zware werk kan beginnen. Groeneveld is een professioneel verhuisbedrijf dat de juiste hulp op de juiste plaats kan aanbieden.

Doordat verhuizingen onderling erg verschillen is Groeneveld flexibel in het aanbod van diensten. Deze kunnen per uur worden afgenomen (tarieven) of u maakt gebruik van de verhuisservice,

Wat zijn de kosten voor een verhuizing in Haarlem?

De kosten van een grote verhuizing zijn afhankelijk van vele factoren. Om u vooraf een beeld te schetsen over de verhuiskosten staan de tarieven voor de kleinere verhuizingen online. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio Haarlem is al mogelijk vanaf € 360,-. U heeft dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld zware meubels door Groeneveld te laten verhuizen.

Als professioneel verhuisbedrijf is Groeneveld in staat kleine en grotere verhuizingen in en buiten Haarlem in goede banen te leiden.

Bij Groeneveld staat uw keuze voorop. Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch 023 2010 233 contact met ons opnemen. Na het invullen zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen om de verhuizing door te nemen.

Referenties uit Haarlem verhuisbedrijf Groeneveld Verhuizingen

Groeneveld Verhuizingen is door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van verhuizen in de regio Haarlem. Door de vele uitgevoerde verhuizingen in en rond Haarlem en de juiste inzet is Groeneveld hard op weg het beste verhuisbedrijf in Haarlem en omgeving te worden.

De referenties over Groeneveld zijn zeer positief.

Over verhuisbedrijf "Groeneveld Verhuizingen"

Groeneveld Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Wij werken onder meer in de regio Verhuisbedrijf Haarlem.

Voor het verhuizen van kantoren en instellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast bieden wij meubelopslag en archiefbeheer aan in een van onze verwarmde en beveiligde opslagruimtes. Kortom, een allround verhuisbedrijf.

Kwaliteitsverhuizers

Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit, niet om kwantiteit!

We hebben de afgelopen jaren vele verhuizingen in binnen- en buitenland naar tevredenheid uitgevoerd, lees de referenties over ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar wens

Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. Vanaf € 410,- kunt u diverse grote meubels professioneel laten verhuizen! Bekijk onze tarieven voor meer informatie! Voor elk budget een oplossing!

Betrouwbare verhuizers

Uw eigendommen zijn uniek! Daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn!

Met de verhuisservice van Groeneveld Verhuizingen wordt de verhuizing uitgevoerd door vakkundige verhuizers met de juiste ervaring.