Skip to main content

Een verhuisbedrijf in Purmerend

Groeneveld verhuizingen, voor een verhuisdag die soepel verloopt

Groeneveld Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in de regio Purmerend. Het verzorgen van complete verhuizingen en het opslaan van inboedels is de voornaamste specialiteit.

Groeneveld is in 2008 begonnen als eenmansbedrijf en nu uitgegroeid tot een volwaardig verhuisbedrijf met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en meerdere personeelsleden. Door het leveren van kwaliteit en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is de klantenkring groeiende.

Door vast te houden aan deze principes is Groeneveld als verhuisbedrijf een begrip aan het worden in Purmerend en omgeving.

Een verhuisbedrijf in Purmerend met verhuisservice

Verhuisbedrijf Groeneveld heeft voor iedere verhuizing een service op maat.

Als u besluit om te gaan verhuizen komt er een hoop op u af. Er moet veel geregeld worden.

Groeneveld is een professioneel verhuisbedrijf dat de juiste service op de juiste plaats kan bieden. Of het nu om een kleine of grote verhuizing gaat binnen of buiten de regio Purmerend, Groeneveld kan u altijd de juiste verhuisservice bieden.

Wat kost een verhuizing in Purmerend

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van uw wensen. In de regio Purmerend is een verhuizing al mogelijk vanaf € 360,-. Voor dit bedrag kunt u bijvoorbeeld grote of zware stukken van uw inboedel door Groeneveld laten verhuizen. Om u inzage te geven in de kosten van een kleine verhuizing staan de tarieven online.

Als professioneel verhuisbedrijf is Groeneveld in staat elk type verhuizing te verzorgen. Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch (0299 200855) contact opnemen. Als u het offerte-formulier heeft ingevuld zal de verhuisadviseur contact opnemen om de verhuizing te bespreken.

Referenties uit Purmerend over verhuisbedrijf Groeneveld

Groeneveld verhuizingen heeft in de loop der jaren talloze verhuizingen in de regio Purmerend uitgevoerd. Door het bieden van kwaliteit en het leveren van wat er afgesproken is, zijn de referenties positief.

Bij Groeneveld Verhuizingen staat uw keus voorop.

Over verhuisbedrijf "Groeneveld Verhuizingen"

Groeneveld Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Wij werken onder meer in de regio Verhuisbedrijf Purmerend.

Voor het verhuizen van kantoren en instellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast bieden wij meubelopslag en archiefbeheer aan in een van onze verwarmde en beveiligde opslagruimtes. Kortom, een allround verhuisbedrijf.

Kwaliteitsverhuizers

Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit, niet om kwantiteit!

We hebben de afgelopen jaren vele verhuizingen in binnen- en buitenland naar tevredenheid uitgevoerd, lees de referenties over ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar wens

Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. Vanaf € 410,- kunt u diverse grote meubels professioneel laten verhuizen! Bekijk onze tarieven voor meer informatie! Voor elk budget een oplossing!

Betrouwbare verhuizers

Uw eigendommen zijn uniek! Daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn!

Met de verhuisservice van Groeneveld Verhuizingen wordt de verhuizing uitgevoerd door vakkundige verhuizers met de juiste ervaring.