Skip to main content
Verhuisbedrijf Zaandam

Een Zaans Verhuisbedrijf in Zaandam

Groeneveld is de specialist in verhuizingen en opslag voor de regio zaandam

Bent u van plan te gaan verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf in Zaandam? Groeneveld Verhuizingen is een Zaans verhuisbedrijf dat in 2008 begonnen is als eenmansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig verhuisbedrijf met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en meerdere personeelsleden.

Door het leveren van kwaliteit en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en de klantenkring groeiende. Door vast te houden aan deze principes is Groeneveld als verhuisbedrijf een begrip aan het worden in Zaanstad.

Groeneveld is een specialist als het gaat om het verzorgen van complete verhuizingen en het opslaan van inboedels.

Een verhuisbedrijf in Zaandam met passende verhuisservice

Geen verhuizing is gelijk. Groeneveld Verhuizingen is een verhuisbedrijf waar uw keus voorop staat.

Als u besloten heeft te gaan verhuizen komt er veel op u af. Veel geregel voordat er aan de verhuizing begonnen kan worden.

Groeneveld is een professioneel verhuisbedrijf dat de juiste service op de juiste plaats aan kan bieden. Door flexibel te handelen is Groeneveld goed in staat elke verhuizing naar wens uit te voeren en u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Zodat de verhuisdag snel en soepel verloopt.

Uw keus staat altijd voorop. U kunt per uur gebruikmaken van onze service of u kunt gebruikmaken van de volledige verhuisservice.

Wat zijn de kosten voor een verhuizing in Zaandam?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk va uw specifieke wensen. Professioneel verhuizen in de regio Zaandam is al mogelijk vanaf € 360,-. U heeft dan de mogelijkheid om grote of zware meubels door Groeneveld te laten verhuizen. Om u vooraf een inzage te geven over de tarieven voor de kleinere verhuizingen zijn deze online beschikbaar.

Als professioneel verhuisbedrijf is Groeneveld in staat kleine en grote verhuizingen in en buiten Zaandam in goede banen te leiden. Bij Groeneveld staat uw keuze voorop. 

Voor een verhuisofferte op maat kunt u het offerte-formulier invullen of telefonisch (075 7851977) contact met ons opnemen. Na het invullen van het formulier zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen om de verhuizing door te nemen.

Referenties uit zaandam over verhuisbedrijf Groeneveld

Groeneveld Verhuizingen is door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van verhuizen. Door de vele verhuizingen in en rond Zaandam en de juiste inzet is Groeneveld hard op weg het beste verhuisbedrijf in Zaandam en omgeving te worden. De referenties over Groeneveld zij zeer positief.

Over verhuisbedrijf "Groeneveld Verhuizingen"

Groeneveld Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Wij werken onder meer in de regio Verhuisbedrijf Zaandam.

Voor het verhuizen van kantoren en instellingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast bieden wij meubelopslag en archiefbeheer aan in een van onze verwarmde en beveiligde opslagruimtes. Kortom, een allround verhuisbedrijf.

Kwaliteitsverhuizers

Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit, niet om kwantiteit!

We hebben de afgelopen jaren vele verhuizingen in binnen- en buitenland naar tevredenheid uitgevoerd, lees de referenties over ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar wens

Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. Vanaf € 410,- kunt u diverse grote meubels professioneel laten verhuizen! Bekijk onze tarieven voor meer informatie! Voor elk budget een oplossing!

Betrouwbare verhuizers

Uw eigendommen zijn uniek! Daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn!

Met de verhuisservice van Groeneveld Verhuizingen wordt de verhuizing uitgevoerd door vakkundige verhuizers met de juiste ervaring.