Spring naar hoofd-inhoud

NIEUWS: Onze nieuwe Verhuislift is geleverd! tot 24 meter uitschuifhoogte en volledig Elektrisch!

Historie Groeneveld Verhuizingen

Hoewel ons verhuisbedrijf pas sinds 2008 bestaat, zijn wij stap voor stap bezig uit te groeien tot een lokaal begrip op verhuisgebied. Klanten kennen ons als een betrouwbaar verhuisbedrijf en ons doel is om dat zo te houden.

Wat begonnen is als eenmanszaak is inmiddels gegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en een vaste groep verhuizers om de continu├»teit te waarborgen. Sinds 2016 zijn wij als jong bedrijf ook lid geworden van de organisatie van Erkende Verhuizers. Daarnaast werken wij nauw samen met andere verhuisbedrijven in de regio en ervaren zzp-ers waarop wij kunnen rekenen bij drukte. Dit zijn stuk voor stuk ervaren en vakkundige verhuizers die regelmatig ons team versterken.

Inmiddels hebben wij zakelijk en particulier een leuke klantenkring opgebouwd. Door vast te houden aan onze principes zijn onze referenties positief en groeit de klantenkring. Onze principes zijn en blijven: kwaliteit leveren en service verlenen. Bij Groeneveld Verhuizingen kunt u op vakwerk rekenen!